ОПЛАТА
Замовлення приймаються за умови повної або часткової передоплати. Після оплати Ви отримаєте електронного листа на вказану адресу електронної пошти з підтвердженням замовлення.

УМОВИ ДОСТАВКИ

Доставка по Україні

Доставка по Україні здійснюється компанією «Нова Пошта». Вартість доставки розраховується індивідуально, згідно тарифів компанії перевізника, та сплачується покупцем при отриманні замовлення.

Відправлення здійснюється протягом 1-2 днів з моменту здійснення покупки, крім неділі та святкових днів. За фактом надсилання товару Ви отримаєте номер ТТН (товарно-транспортна накладна) для відстеження посилки.

Міжнародна доставка

На період воєнного стану доставка на територію інших країн здійснюється компанією «Укрпошта». Вартість доставки фіксована та не залежить від об’ємної ваги посилки – 30€. Оплата послуги доставки здійснюється разом з оплатою товару. Зверніть увагу, що загальна сума замовлення не включає міжнародні податки та митні збори, тому можуть стягуватися додаткові витрати залежно від законодавства Вашої країни.

Відправлення здійснюється протягом 1-2 днів з моменту здійснення покупки, крім неділі та святкових днів. За фактом надсилання товару Ви отримаєте номер ТТН (товарно-транспортна накладна) для відстеження посилки.

УМОВИ ОБМІНУ/ПОВЕРНЕННЯ

Обмін/повернення товару може бути здійснено протягом 14 календарних днів з моменту отримання замовлення, згідно із законодавством України, за наявності документа, що підтверджує факт покупки, збереження товарного виду виробу, усіх бірок та оригінальної упаковки.

Усі витрати, пов’язані з обміном/поверненням товару належної якості, несе покупець.

Обміну/поверненню не підлягають:

– вироби, які були в експлуатації;

– вироби, які мають забруднення або дефекти, спричинені використанням або неналежним зберіганням зі сторони покупця;

– вироби, які були в хімчістці або після прання;

– вироби, без документа, що підтверджує факт покупки;

– вироби, без оригінальної упаковки, якщо вона була наявна при отриманні покупцем товару;

– вироби, з яких були зрізані бірки, етикетки та інше маркування виробника;

– вироби, які були використані для фото/відео-зйомок;

– вироби, які були виготовлені з урахуванням індивідуальних характеристик;

– вироби, доставка яких була здійснена за територію України (міжнародна доставка).

Після перевірки товару на відповідність умовам повернення, його повну вартість буде відшкодовано протягом 10 робочих днів.